Sökresultat för Gert Klötzke...
Rensa filter?
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
I Bra kött får du 300 fantastiska recept från två av Sveriges bästa kockar: Gert Klötzke och Niclas Wahlström. Här använder man hela djuret ”från nos till svans” och i bokens ”köttskola” hittar du svaren på varenda fråga du kan tänkas ha om kött och olika tillagningstekniker: Vilken köttbit ska jag välja bland det…
Fågeljakten är inte bara en speciell begivenhet som landets 300 000 jägare ser fram emot. Fågel på matbordet är dessutom något exklusivt som får det att vattnas i munnen på de flesta.
”Man tager en berömd mästerkock, en statsveterinär och en mästerfotograf och slår ihop deras intresse för jakt och mat. Krydda…
Nya Jägarens kokbok innefattar hela vilthanteringen från jaktbyten till delikatesser på matbordet. Viltkött intar en speciell plats i det svenska köket när det är fest bjuder man på vilt. Och när våra bästa kockar tävlar väljer de flesta viltkött, något som är självklart för en av landets främsta, Gert…
»220 stycken mumsbitar«Sundsvalls TidningDetta är den största och mest heltäckande bok om smörgåsbordet som någonsin har gjorts. Här finns alla de klassiska recepten serverade på ett helt nytt sätt. De två prisbelönta kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat smörgåsbordet i grunden genom att servera…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
I Bra kött får du 300 fantastiska recept från två av Sveriges bästa kockar: Gert Klötzke och Niclas Wahlström. Här använder man hela djuret ”från nos till svans” och i bokens ”köttskola” hittar du svaren på varenda fråga du kan tänkas ha om kött och olika tillagningstekniker: Vilken köttbit ska jag välja bland det…
I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas…
Utsedd till ”Årets bästa kokbok, alla kategorier”, i samband med Måltidsakademiens prisutdelning på Sveriges Radio. Motiveringen lyder: Matfantasterierna på festernas fest har satts i ett samtida sammanhang och fått en nutida tolkning av Niclas Wahlström, med bistånd av högsta expertis och vackrast möjliga…
This is the biggest, most comprehensive book ever produced on the subject of the smorgasbord. In it, chef laureates Gert Klötzke and Niclas Wahlström have renewed the traditional Swedish buffet by presenting all the different courses in toothsome serving portions. Here you have more than 220 recipes, spanning all the…
Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är…
The Nobel Banquet is the most prestigious banquet in the world, and over the years the food served has gained nearly mythical status. In this book, three of the most prominent Swedish chefs interpret 50 of the best recipes, allowing food enthusiasts to create their very own exquisite Nobel Banquet.
In addition to…
Kategorier: Bakning, bröd och kakor Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Maträtter Maträtter: soppor och förrätter
Soppa och bröd kan vara en fantastisk vardagsmiddag, men också en riktig festmåltid. I denna bok delar den mångfaldigt prisbelönte kocken Gert Klötzke med sig av mer än 50 av sina bästa recept på hur vi kan ge soppan det extra den förtjänar. Här finns allt från det traditionella till det nydanande – och det härliga…
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.
Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som…
Kategorier: Festmat Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
Vinnare av Måltidsakademins pris 2023 i kategorin: ”À la Carte – Best Chef Books” samt
3:e plats iGourmand Cookbook Awards 2023 i kategorin Best Photography!
Smörgåsbord är lika med fest!
I boken ”Det vilda smörgåsbordet” bjuder mästerkockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström på viltbuffé. Här finns…